Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Jordi Sierra i Fabra guanya el 28è premi Antonio de Sancha
Noticia anterior
Noticia siguiente
Jordi Sierra i Fabra guanya el 28è premi Antonio de Sancha
  17/7/2024



L a Asociación de Editores de Madrid ha guardonat al barceloní per la qualitat i la generositat de la seva extensa obra


L’escrip­tor Jordi Sierra i Fabra (Bar­ce­lona, 26 de juliol del 1947) ha gua­nyat la 28a edició del premi Anto­nio de Sancha, ator­gat per la Aso­ci­ación de Edi­to­res de Madrid (AEM), “per la qua­li­tat i gene­ro­si­tat de la seva obra extensa”, segons ha infor­mat Efe.

Sierra i Fabra reco­llirà el guardó el 14 de novem­bre a l’Ins­ti­tuto Cer­van­tes de Madrid. El jurat del premi ha des­ta­cat de l’escrip­tor el seu “ines­go­ta­ble talent, capaç de com­moure per igual joves i grans gràcies a la vita­li­tat nar­ra­tiva de les seves històries, ple­nes d’emo­ci­ons i vivències”. En conèixer el vere­dicte, Sierra i Fabra ha agraït el reco­nei­xe­ment i ha dit que es tracta d’una “recom­pensa”, la de “la satis­facció i l’orgull per la feina feta, que és una cosa que està per sobre de l’èxit”.

Sierra i Fabra ha publi­cat un total de 565 obres literàries, ha gua­nyat sei­xanta pre­mis lite­ra­ris, les seves obres s’han traduït a més de qua­ranta llengües i ha acon­se­guit unes ven­des que superen els 15 mili­ons d’exem­plars.

El premi Anto­nio de Sancha va néixer el 1977 i s’atorga anu­al­ment a una per­so­na­li­tat o enti­tat que amb la seva feina defensa els valors cul­tu­rals en gene­ral, i els del lli­bre i la lec­tura en par­ti­cu­lar.


Iuna Banti - El Punt AVUI




Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat