Conxa Llinàs és llicenciada en filosofia i lletres, catedràtica de filosofia de batxillerat i membre del consell de Dones de l’Hospitalet de Llobregat.
Va ser coautora amb Anna Masó i Mª José Sánchez de l’exposició itinerant Les dones i les filosofies, sobre 24 filòsofes de la Història de la Filosofia Occidental (Oficina del Pla d’Igualtat de la Diputació de Barcelona, març 2000).
El 2002 va publicar Les dones i les filosofies, amb Anna Masó i Maria José Sánchez (Diputació de Barcelona. El 2008 va publicar, amb Antònia Carré, Les dones també fem la democràcia (Mina, Barcelona) i el mateix any va sortir a la llum Feminismes de la Transició a Catalunya. Textos i materials, llibre amb un CD-Rom (Horsori Editorial, Barcelona). Va ser coautora amb Mari Chordà de l’Agenda de les Dones de Les Pumes des de l’any 1996 al 2009. Aquesta petita publicació volia retre homenatge a les agendes de laSal, edicions de les dones , i alhora recollir les noves tendències del feminisme, sense deixar de banda l’humor, la reivindicació, la història i la creativitat de les dones.
Juntament amb Maria de la Pau Trayner són comissaries de l’exposició ''La indústria tèxtil en mans de els dones'', (2014). On es recupera la història de la ciutat a través de l’estudi de les fàbriques tèxtils i el paper que van tenir les dones en el procés d’industrialització.
"Els meus lligams amb la ciutat de L'Hospitalet van començar sent professionals, però crec que ara ja puc dir que són alguna cosa més, degut a la gran quantitat d’amics i d’amigues que, al llarg dels anys, he anat fent.
Vaig estar 7 anys com a professora de Filosofia a l'IES Torras i Bages (1977-1983) i, després d’uns anys a Terrassa i a Cornellà, vaig continuar fent classes a l'IES Mercè Rodoreda des del 1988 fins el 2009, any en què em vaig jubilar. Durant tots aquests anys de docència m’he relacionat amb moltes noies i nois, de totes i de tots he après i continuo aprenent. No solament m’han donat idees i maneres de veure el món, sinó també confiança i amistat, vincles que s’han estès, de vegades, a les seves mares i pares o als seus fills i filles. Totes aquestes relacions m’han proporcionat una enorme riquesa que ha sobrepassat l’espai de les aules.
Des de l‘any 2007, sóc membre del primer Consell Municipal de les Dones de l'Hospitalet, on treballo en el grup de Coeducació i recuperació de la Memòria històrica de la ciutat. Per a mi aquesta experiència també ha estat molt satisfactòria, ja que m’ha permès conèixer un munt de dones interessants, generoses i lluitadores, amb les quals hem realitzat projectes gratificants com el de posar noms de dones als nous carres de L’Hospitalet o fer una recerca sobre L’escola de la meva àvia, treball que va cristal·litzar en una emotiva trobada intergeneracional entre alumnes de l’ESO i dones grans”